top of page
VOOR VOLWASSENEN...
oudleiding
kookploeg

De Chirospirit is er niet alleen voor kinderen en jongeren, maar ook jij als volwassenen kan het plezier van Chiro nog blijven beleven! Ontdek hier de mogelijkheden die je hebt als ouder of volwassene om een rol te vervullen op Chiro OLVA. Maak ook kennis met onze Volwassen Begeleiding die altijd met een luisterend oor voor jullie klaarstaan!
 

Volwassen Begeleiding

Wist je dat een leidingsploeg vaak aangevuld wordt met wat meer volwassen ervaring in de vorm van een VB (Volwassen Begeleiding)?

Een VB ondersteunt de leiding door een brug te vormen tussen hen en ouders. Hoewel de leiding jullie eerste aanspreekpunt blijft, kan je bij hen terecht voor vragen en bezorgdheden.

Zit je dus met een vraag of een bezorgdheid? Aarzel dan niet om hen te contacteren!

gregory foto

Gregory Copermans

+32 477 40 04 26

eef foto

Eef

Vanheers

+32 498 27 43 37

Oudercomité

Is het Chiroplezier ook zo aanstekelijk wanneer jullie kind thuiskomt op zondagavond vol geweldige verhalen? Geen nood, ook jullie zijn deel van de Chirofamilie! 

De leidingsploeg is steeds actief op zoek naar ouders die zich graag extra willen inzetten voor de Chiro, want vele handen maken het werk licht.

Je denkt: 'De Chiro helpen, ja graag! Maar hoe dan?' Wel, wij zoeken mensen die af en toe eens willen bijspringen tijdens evenementen, helpende handen op de Restodag, ondersteuning bij de fietstocht naar bivak, enthousiastelingen bij het opbouwen en afbreken van het bivak,... 

Zie jij dit wel zitten? Laat ons dan hier weten dat jij geïnteresseerd bent om een plekje in het oudercomité te vervullen, samen met een geweldig team van ouders!

Kookploeg

Wie aan bivak denkt, denkt aan warme tomatensoep, spaghetti bolognaise, videe met frietjes en chocomousse!

Omdat de leidingsploeg zijn handen vol heeft met het actief animeren van de leden, is een helpende hand in de keuken altijd welkom.

Elk bivak reist er een kookploeg mee die alle kindjes voorziet van heerlijke maaltijden om van te smullen. Voel jij je geroepen om in een gezellige ploeg van kookouders te helpen tijdens het bivak of een weekend? Laat het ons dan hier weten en dan maken we er samen een smullend Chirojaar van!

kookploeg 2
lex kookploeg
bottom of page